Contact kan alleen via Whatsapp:
06-46441731

Over ons

Adviesbureau Skandara is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht op 1 januari 2014. Wij zijn gevestigd aan de Kampenringweg 45-D (2803 PE) te Gouda. Ons correspondentieadres is Postbus 182 (2800 AD) te Gouda.

Vanwege enorme drukte (met name de vraag naar het kosteloos aanvechten van Mulderboetes), zijn wij voor klanten helaas telefonisch niet bereikbaar. Wij zijn via whatsapp wel goed bereikbaar op het nummer 06-46441731. Dit is een zakelijk Whatsapp-nummer en kan niet gebeld worden. Binnen twee werkdagen krijg je een antwoord op je vraag.

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het aanvechten van boetes. Dit kunnen Mulderbeschikkingen zijn, maar ook andere boetes. De bestuurlijke boetes komen tegenwoordig steeds vaker voor. Denk aan DUO die boetes kan opleggen aan studenten die ten onrechte een uitwonendenbeurs ontvangen, maar ook de Voedsel- en warenautoriteit kan boetes opleggen als er wordt gerookt in een horecazaak.

In de meeste gevallen kunnen wij de boetes kosteloos aanvechten. Bij winst worden wij namelijk betaald door de overheid. Dit houdt ons scherp, zodat wij erop gebrand zijn om de zaak te winnen. Daarmee lopen de belangen van onze klanten en die van ons parallel aan elkaar. Immers willen wij beide dat de zaak wordt gewonnen. Met deze handelwijze verschillen wij van andere juridische adviesbureaus, die veelal een uurloon vragen voor de rechtsbijstand.

Inmiddels zijn we flink aan het uitbreiden. In een korte tijd bestaat onze clientèle uit ruim 2500 personen die rechtsbijstand van ons (hebben) ontvangen. Dit aantal is tot op de dag van vandaag nog aan het stijgen. Vanwege de drukte richten wij onze dienstverlening voor nu uitsluitend op het aanvechten van boetes. Op termijn (medio 2021) hopen wij ook andere diensten te kunnen verlenen, waaronder:

– Belastingzaken (de boetes van de Belastingdienst vechten we op dit moment wél aan);
– Invordering van het rijbewijs; en
– VOG-zaken.