Contact kan alleen via Whatsapp:
06-46441731

Over ons

Adviesbureau Skandara is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht op 1 januari 2014. Wij zijn gevestigd aan de Kampenringweg 45-D (2803 PE) te Gouda.

Vanwege enorme drukte (met name de vraag naar het kosteloos aanvechten van Mulderboetes), zijn wij voor klanten helaas telefonisch niet bereikbaar. Wij zijn via whatsapp wel goed bereikbaar op het nummer 06-46441731. Dit is een zakelijk Whatsapp-nummer en kan niet gebeld worden.

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het aanvechten van boetes. Dit kunnen Mulderbeschikkingen zijn, maar ook andere bestuurlijke boetes. De bestuurlijke boetes komen tegenwoordig steeds vaker voor. Denk aan DUO die boetes kan opleggen aan studenten die ten onrechte een uitwonendenbeurs ontvangen, maar ook de Voedsel- en warenautoriteit kan boetes opleggen als er wordt gerookt in een horecazaak.

In de meeste gevallen kunnen wij de boetes kosteloos aanvechten. Bij winst worden wij namelijk betaald door de overheid. Dit houdt ons scherp, zodat wij erop gebrand zijn om de zaak te winnen. Daarmee lopen de belangen van onze klanten en die van ons parallel aan elkaar. Immers willen wij beide dat de zaak wordt gewonnen. Met deze handelwijze verschillen wij van andere juridische adviesbureaus, die veelal een uurloon vragen voor de rechtsbijstand.

Inmiddels zijn we flink aan het uitbreiden. In een korte tijd bestaat onze clientèle uit ruim 2000 personen die rechtsbijstand van ons (hebben) ontvangen. Dit aantal is tot op de dag van vandaag nog aan het stijgen.

Continu zijn wij op zoek naar de behoeften van onze klanten. Inmiddels hebben wij ons ook toegelegd in het verlenen van rechtsbijstand in privacyzaken. Veelal is bijvoorbeeld niet duidelijk welke gegevens de politie heeft bewaard en binnen welke termijn deze gegevens moeten worden verwijderd. Wij kunnen daarbij helpen door inzageverzoeken in te dienen en na te kijken of de politie (of andere overheidsinstanties) zich wel houden aan de (strenge) regels op het gebied van privacy.

Ook dienen wij klachten in tegen de politie bij onbehoorlijk en/of onprofessioneel optreden. Men voelt zich vaak machteloos tegen de politie, terwijl er tal van instrumenten zijn tegen de politie. Zo kan er een klacht worden ingediend, maar kan er ook aangifte van een strafbaar feit tegen een politieagent worden gedaan. Welk instrument de voorkeur geniet, verschilt van zaak tot zaak. Wij kunnen daarbij helpen.

Verder treden wij ook op als woordvoerder voor bepaalde bedrijven. Journalisten vinden het hartstikke leuk om spannende artikelen te schrijven. Daarbij hebben zij echter ook verplichtingen. Zo moeten zij – onder meer –  eerlijk te werk gaan, basisprincipes toepassen (waaronder hoor en wederhoor bij beschuldigingen), de privacy van personen respecteren en een duidelijk onderscheid maken tussen feiten, meningen en beweringen. Wij kunnen – als woordvoerder – contact onderhouden met de journalist bij nieuwsgeving over een bepaald bedrijf (die al dan niet wordt verdacht van een strafbaar feit).

Onze dienstverlening gaat echter veel verder dan hiervoor is genoemd. Mocht je denken dat wij kunnen helpen dan kun je contact met ons opnemen via Whatsapp (06-46441731). Wij kunnen dan al snel aangeven of wij kunnen helpen of dat wellicht een doorverwijzing mogelijk is. Mocht je behoefte hebben aan telefonisch contact, dan vragen wij dit te melden in het Whatsapp-bericht. Geef daarbij wel duidelijk aan wat de feiten zijn en in wat voor soort zaak je graag hulp wilt.